Anmol ChemicalsAnmol chemische stoffen is een aantal decennia oude productiebedrijf in groep. Het is de pionier fabrikanten van methyleenblauw, farmaceutische excipiŽnten, geur en smaak chemicaliŽn in India. Ze hebben verschillende productievestigingen verspreid over India. De groep heeft tol fabrikanten en vertegenwoordigers in UAE, Europa en de Verenigde Staten.
De eenheden hebben een of meer van de certificatie zoals de FDA, GMP, ISO 9001, ISO 22000, HACCP, REACH, Kosher & Halal

Home ---------------- Contact

Drum Packing Palletized Drum Packing Palletized & Shrink Wrapped. 25 50kg HDPE Laminated Bags. Exports to USA UAE Europe Tanzania Kenya Egypt Turkey Brazil Chile Argentina Dubai Methylthioninium Chloride BP Methylene Blue USP Manufacturers

Dit is een korte samenvatting computervertaling van onze website. Voor meer informatie bezoek onze Home Page

Methylthioninium Chloride, methyleenblauw fabrikanten

Spier-en skeletaandoeningen methyleenblauw USP, Methyl Chloride Thioninium fabrikanten

Methyleenblauw is een afkorting Basic blauwe 9 (CI 52015) - 3,7 - Bis-(dimethylamino) - phenazathonium chloride - 3,7 - Bis-(dimethylamino) -5-phenothiazinium chloride - methyleenblauw (CI 52015) - Methylthionine chloride - oplosmiddel blauwe 8 (CI 52015) - Zwitserse blauw - Tetramethylthionine chloride - Urolene blauw

Specificaties van commerciŽle Grade methyleenblauw zijn als volgt:
Molecuulformule: C16H18N3CIS
Moleculair gewicht: 319.85 gm / mol
Chemische naam: 3,7-bis (Dimethylamino)-phenazathionium chloride (en) Tetramethylthionine chloride (en)
CAS registratie: 61-73-4
C nr.: 52015
Verschijning: Donkere groene kristallijn poeder
Assay (zoals basis): 80-85%
Assay (op droge basis): 98%-101%
Verlies bij drogen: 10% -20%
Oplosbaarheid: Duidelijke blauwe oplossing
Asgehalte: maximaal 1%
Resterende oplosmiddel: nihil
Aluminium: 100 ppm maximale
Cadmium: 1 ppm maximale
Chroom: 10 ppm maximale
Koper: 50 ppm maximale
Tin: 10 ppm maximale
Iron: 100 ppm maximale
Mangenese: 10 ppm maximale
Kwik: nihil
Molybdeen: 10 ppm maximale


Methyleenblauw USP

Methyleenblauw
C16H18ClN3S - 3H2O--373.90
Phenothiazin-5-ium, 3,7-bis(dimethylamino)-, chloride, Trihydraat.
C.I. Basic Blue 9 Trihydraat [7220-79-3]
Watervrij 319.86 [61-73-4]

Methyleenblauw bevat minimaal 98,0% en niet meer dan 103,0 procent van de C16H18ClN3S, berekend op basis van gedroogde.
Identificatie: infraroodabsorptie 197 K.

Verlies bij drogenó droog het op 75 en bij een druk niet meer dan 5 mm kwikkolom voor 4 uur: 8,0% ŗ 18,0% van het gewicht verliest.
Gloeirest: niet meer dan 1,2%.
Arseen-bereid de voorbereiding van de Test door het mengen van 0.375 g met 10 mL water in de kolf arsine generator. Voeg toe 15 mL salpeterzuur en 5 mL van perchloorzuur, mix en warmte voorzichtig op de productie van sterke dampen perchloorzuuroplossing. Cool, was onderaan de kanten van de kolf met water en weer warmte naar sterke dampen. Weer cool, was onderaan de kanten van de kolf en de hitte te dampen. Cool, Verdun met water tot 52 mL en voeg 3 mL zoutzuur: de oplossing voldoet aan de vereisten van de test, de toevoeging van 20 mL 7 N zwavelzuur opgegeven voor Procedure wordt weggelaten. De limiet is 8 pag/min.
Koperen of zinkenó Ignite 1,0 g in een smeltkroes van porselein, met behulp van zo laag een temperatuur als praktisch mogelijk is, totdat alle van de koolstof wordt geoxideerd. Cool het residu, voeg toe 15 mL salpeterzuur met 2 N, en 5 minuten koken. Filtreer de gekoelde oplossing, en was een residu met 10 mL water. Voeg een overmaat van 6 N ammoniumhydroxide aan de gecombineerde filtraat en wassen en filtreer de oplossing in een maatkolf van 50 mL. Was het neerslag met kleine porties van water, het waswater aan het filtraat toe te voegen, Verdun de oplossing met water tot volume en meng. Voeg 10 mL van waterstofsulfide TS tot 25 mL van de oplossing: geen troebelheid binnen 5 minuten (afwezigheid van zink) wordt geleverd. Een donkere kleur geproduceerd niet hoger is dan dat van een besturingselement bereid door te koken een hoeveelheid Cupri-sulfaat, gelijk is aan 200 @g van koper, met 15 mL 2 N salpeterzuur gedurende 5 minuten en door de behandeling van deze oplossing volgens de aanwijzingen hierboven, beginnen met "Filter de gekoelde oplossing" (0,02% van het koper).
Chromatographic zuiverheidó een nauwkeurig gewogen hoeveelheid methyleenblauw in methanol te verkrijgen van een testoplossing met 1,0 mg per mL los een geschikte hoeveelheid van USP methyleenblauw RS in methanol te verkrijgen met een concentratie van 100 @g per mL standaardoplossing kwantitatief te ontbinden. Kwantitatief Verdun een deel van deze oplossing met methanol te verkrijgen van een standaardoplossing verdund met een concentratie van 10 @g / mL. 5 @L elke van de blanco-oplossing, de standaardoplossing en de verwaterde standaardoplossing van toepassing op een geschikte chromatografische plaat van de dunne-laag bekleed met een 0,25 mm laag van octadecylsilanized chromatografische silica gel. Toestaan dat de plekken om te drogen en het ontwikkelen van het chromatogram in een chromatografische kamer met een oplosmiddel systeem bestaande uit een mengsel van de bovenste laag gescheiden van een well-shaken mengsel van water en n-butanol ijsazijn (100:80:20), totdat de oplosmiddelen voorzijde heeft verplaatst over drie vierde van de lengte van de plaat. Verwijderen van de plaat uit de zaal, toestaan het oplosmiddel te verdampen en visueel Zoek de plekken op de plaat: de RF-waarde van de belangrijkste plek in het chromatogram van de blanco-oplossing komt overeen met die van de standaardoplossing en andere plekken als aanwezig in het chromatogram van de meetoplossing bestaan uit een secundaire plek die niet hoger is dan in de grootte of de intensiteit, de belangrijkste plek verkregen uit de standaardoplossing (10%), en niet meer dan twee extra plaatsen, die geen van beide overschrijdt in grootte of intensiteit de belangrijkste plek van de verwaterde standaardoplossing (1%) Assay ó Transfer ongeveer 100 mg methyleenblauw, nauwkeurig gewogen, in een volumetrische maatkolf van 250 mL, los op in en Verdun met verdunde alcohol aan volume en meng. Breng 5,0 mL van deze oplossing over een volumetrische maatkolf van 100 mL, vul met verdunde alcohol naar volume, en meng. 5,0 ML van deze oplossing overbrengen in een maatkolf van 50 mL, verdund met verdunde alcohol naar volume, en meng. Deze oplossing bevat ongeveer 2 @g per mL. Los van een nauwkeurig gewogen hoeveelheid USP methyleenblauw RS in verdunde alcohol en kwantitatief en stapsgewijs met verdunde alcohol te verkrijgen van een standaard oplossing met een bekende concentratie van ongeveer 2 @g per mL verdund. Gelijktijdig bepalen de extinctie van beide oplossingen in cuvetten van 1-cm bij de golflengte van de maximale extinctie bij ongeveer 663 nm, met een geschikt spectrofotometer, met behulp van verdunde alcohol als de blanco. De hoeveelheden in mg, C16H18ClN3S in de methyleenblauw genomen door de formule wordt berekend:

50 C(AU / AS)

waarin C is de concentratie in @g per mL, watervrij methyleenblauw in de standaardoplossing; en AU en AS zijn de extinctie van de oplossing van methyleenblauw en de standaardoplossing, respectievelijk.

Methylthioninium Chloride BP of Methylthioninium Chloride Ph Eur.

Methyleenblauw USP Methyl Thioninium Chloride fabrikanten:

Anmol Chemicals
S-8, SARIFA MANSION, 2DE FLANK ROAD, CHINCHBUNDER, 400009 MUMBAI, INDIA
TEL: (OFFICE) 91-22-23770100, 23726950, 23774610, 23723564 - FAX: 91-22-23728264

e-mail: anmolc@mtnl.net.in

Anmol Chemicals

Uitvoer naar Verenigde Staten, Canada, Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Afrika, Tanzania, Kenia, Nigeria, Egypte, Oeganda, Turkije, Mexico, BraziliŽ, Chili, ArgentiniŽ, Dubai, Europa Nederland, ItaliŽ, Spanje, Duitsland, Portugal, Frankrijk etc.

Copyright en gebruikelijke Disclaimer is van toepassing. 18 June, 2015